2018-19 õppeaasta lõpetas kontsertaktus ja piknik

Seekordne viimase koolipäeva tähistamise pidulik kontsertaktus toimus 11. juunil, millele järgnes piknik kooli aias.

Aktusel tunnustas direktor Jana Tiits õpilasi, kes lõpetasid õppeaasta kiituskirjaga väga heade tulemuste ees kõigis õppeainetes, ning tänas lapsevanemaid ja kolleege väga hea koostöö eest. Mitmekesine kontsertkava ja selle publikupoolne elav vastuvõtt pälvis Valga vallavalitsuse esindaja Mati Kikkase poolt eraldi äramärkimist, sest oma kooliajast ta nõnda mõnusa meeleoluga aktust ei mäletanud. Lavale jõudsid õpilased pea igast klassist ja loomulikult õpetajad.

Kooliaasta lõpupäeval veel vaid nädala jagu Lüllemäe Põhikooli nimekirjas olevad 9. klassi õpilased Uku Freiberg ja Janari Vanags juhtisid aktust muhedalt ja sel moel, nagu oleksid nad seda juba aastaid teinud.

Lüllemäe Põhikool tervitab kõiki oma õpilasi, õpetajaid, lapsevanemaid, sõpru ja koostööpartnereid ning soovib imelist suve. Kohtumiseni septembris!

7. klassi õpilane Jaanus Sachris direktorilt kiituskirja vastu võtmas.

Marju Varblase kandleringi õpilased Anni Liisa Kadakas ja Minna Murumets esinesid pillimängu ja lauluga.

Kauaks meelde jäävad aktusejuhid Janari Vanags ja Uku Freiberg.

Kolmanda klassi ansambel õpetaja Triin Tanilase juhendamisel.

Esimese ja teise klassi ansambel esitas oma loo õpetaja Triinu ja kandletüdrukute mängu saatel.

Mudilaskoor õppis aasta jooksul selgeks laulupeo kava. Pärast aastalõpuakusel esinemist toimuvadki järgmised laulmised juba laulupeo tule tervitamisel Lüllemäel ning sealt edasi Tallinnas laulukaare all.

Teise klassi tants.

Teine klass valmistas Jana Tiitsule kiidu väga heaks direktoriks olemise eest. Aktusel andsid selle omal südamlikul moel direktorile Minna Murumets ja Marta Teder.

Kaikamäel tegutsev bänd, mis koosneb eranditult Lüllemäe Põhikooli õpilastest – ja ühest vilistlasest – tegi õpetaja Rolf Saarna juhendamisel ülejäänud koolirahvale üllatusesinemise.

Tunnistuste tudeerimine.

Kokad ja õpetajad olid ette valmistanud mitmesuguste roogadega piknikulaua.

Grillimise eest vastutasid õpetajad Valev ja Margus.

Suvi jõudis kätte.

 

Uudis: Ave Siilak

Fotod: videoringi õpilane Eero Lees

Lüllemäe Põhikool